But what’s actually a digital diva?

“Traim in era tehnologiei si asta ne ocupa tot timpul” – ar putea fi un motto bun al generatiei noastre. Dar care este adevarul despre toti bloggerii, vloggerii, influencerii si aparitia lor tot mai numeroasa in Romania?

Vrei sa afli raspunsul acestei intrebari si multe alte lucruri despre mediul online atat de la noi cat si international? Vino la Digital Divas 2017! Anul acesta este a doua editie a evenimentului la care particip si nu pot sa fiu decat entuziasmata de faptul ca de aceasta data voi lua parte ca blogger oficial. Daca ma urmariti de ceva timp pe Instagram probabil ati vazut cum a fost anul trecut si pot sa va spun ca editia de anul acesta o sa fie cel putin la fel de reusita, asa ca stai pe aproape!

Scena conferintei si audienta Digital Divas 2017 va reuni o serie de liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging precum Stela Toderascu, Matei Dima, Lorena Buhnici si Noemi Meilman. Acestia vor dezbate cele mai noi tendinte si vor prezenta idei & studii de caz pentru cei ce sunt deja prezenti sau vor sa se lanseze in publishingul online. A doua parte a evenimentului o constituie gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune proiecte online din Fashion și Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Best Use of  Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account.

Toate acestea se vor intampla pe 17 mai la Palatul Bragadiru, iar mai multe detalii despre eveniment gasesti pe http://www.2017.digitaldivas.ro/. Daca nu poti ajunge la eveniment, poti urmari transmisiunile live pe acelasi site.

Abia astept sa ne vedem la Digital Divas 2017 atat pe live, cat si pe contul meu de Instagram!

Love,

D.

18221627_1357766057635363_8356808538225300797_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s