reminder.

In metrou, in autobuz, la facultate. Expresii goale. Minti care isi planuiesc urmatorul pas sau care analizeaza gesturi, cuvinte, ganduri.

In ultimul timp vad tot mai multi oameni care se plang. De locul de munca, de facultatea la care sunt, de tara lor, de oamenii cu care se inconjoara. Ne creem bariere peste bariere, ne intereseaza atat de mult de parerea celor din jur incat uitam de ce ne place noua cu adevarat, uitam cine suntem si de unde am pornit. A ajuns oare sa insulti mai usor decat sa faci o remarca pozitiva? Mi se pare trist sa vad tineri care nu fac ceea ce isi doresc sau se opresc din a face asta, doar pentru ca le pasa atat de mult de parerea asa-zisei societati.

Nu fi unul din oamenii aia. Ajuta. Lasa un comentariu frumos la ultima postare pe care o vezi. Schimba jobul/facultatea daca nu te face fericit. Salveaza-l pe colegul care e tachinat pe holul liceului. Imparte. Nu mai lasa opinia celor din jur sa te defineasca. Renunta la prietenul ala care iti spune ca nu vei reusi. Inconjoara-te de lucruri si oameni pozitivi. Inceteaza sa te mai indoiesti de propriile abilitati. Zambeste cand traversezi pasajul la metrou la Unirii. Imbratiseaza. Nu renunta la hobbyul tau doar pentru ca nu e “popular”. Munceste. Cumparati perechea aia de pantaloni funky fara sa te gandesti ce o sa zica X sau Y cand te vede cu ei pe strada. Exprima-te. Inainte sa judeci persoana din poza, gandeste. Nu te duce in Anglia la facultate doar ca sa ii faci pe plac lui mami. Cand esti in pana, nu dispera, cauta.  Petrece o zi cu tine. Nu-ti mai impune singur limite.

Schimba ceva. Oricat de mic. Asta e semnul pe care il asteptai.

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s